Hola a todos,

Ik ben Daniela Reyes en geboren in Santiago de Chili. Chili is een van de mooiste landen in Zuid-Amerika.

In Chili spreken ze Spaans wat een van de meest expressieve talen ter wereld is. Spaans is de vierde wereldtaal en er zijn ca. 400 miljoen Spaanstaligen.

Ik ben lerares Spaans en Engels en heb hiervoor bij het ILC Instituut in Santiago de  leraren-opleiding in 1996 afgerond.

Naast lerares ben ik ook tolk Engels-Spaans. Hiervoor heb ben ik in 1994 afgestudeerd voor de opleiding voor Tolken in Santiago de Chile.

In Santiago heb ik ervaring opgedaan als lerares  Spaans voor buitenlanders en lerares Engelse les voor Chilenen. De cursussen / lessen waren voor individuen en voor kleine groepen.

Daarnaast heb ik voor verschillende bedrijven cursussen Engels gegeven.

Lesgeven is mijn passie! Ik werk namelijk graag samen met mensen en help ze daarbij tegelijkertijd om iets te leren.

In 2002 besloot ik naar Europa te komen om te reizen en om mijn Engels te verbeteren door het volgen van intensieve cursussen in Engeland.

Daarna heb ik een tijdje in Barcelona gewoond. Daar werkte ik als privé lerares Engels voor Spanjaarden en lerares Spaans voor buitenlandse studenten. Ik heb daar ook mijn nederlandse echtgenoot ontmoet en woon sinds 2003 in Nederland.

Na aankomst in Nederland heb ik 15 maanden Nederlands gestudeerd en ben dircte begonnen om cursussen Spaans te geven.

Naast het lesgeven maak ik ook af en toe vertalingen en werk ik als tolk bij bedrijven die zaken doen met spaanstalige landen.

Zoals je hebt kunnen lezen heb ik sinds 1996 ervaring met lesgeven en ik hoop binnenkort ook jou Spaans te leren of verder te verbeteren.

Graag tot ziens op de cursus.

Daniela Reyes