Wij van SpaansInAmersfoort hebben een samenwerkingsverband met de talenschool AIL Madrid. Zij voorzien hoge kwaliteit, betaalbare intensieve Spaanse talenlessen in een toffe, aangename en leerrijke omgeving. Zij verzekeren U dat Uw Spaanse leerervaring in Madrid leuk en verrijkend is.

Wij kunnen U 10% korting geven op de cursusprijs indien u via ons de cursus in Madrid boekt!

Dus neem gerust contact met ons op voor meer informatie of voor het boeken van de cursus in Madrid.

Tevens is het mogelijk om u een flyer met informatie te sturen.

 

De School – AIL Madrid

AIL Madrid is praktisch gelegen in het historisch hart van Madrid. Het is volledig uitgerust met up-to-date materialen en bronnen en het is geïnstalleerd in een comfortabele omgeving bevorderend om Spaans te leren. 

Ze zijn erg trots op hun school, de Spaanse taallessen, en op de toegewijde en bereidvolle leerkrachten. Bij het AIL Madrid, zal je vlug Spaans leren door een combinatie van lessen gebaseerd op theorie, interactie met Spaans volk en een hoog aangeschreven cultureel en sociaal programma (Levend Spaans).

De klassen zijn gelimiteerd tot een maximum van 6 studenten per klas en de kleinste klas bevat 4.

Ze zien er naar uit om U ter verwelkomen in Madrid en U een rondleiding te geven in onze school met zijn faciliteiten.

 Spaanse lessen

Een Spaanse les bij het AIL Madrid is meer dan een talenstudie. Het is een rijke internationale en interculturele ervaring en een mogelijkheid om een hele waaier aan taal- en communicatievaardigheden te verwerven.

De AIL Madrid’s Spaanse lessen omvatten :