Heeft u in uw werk te maken met Spaanstalige zakenrelaties? Dan is een goede kennis van de taal van essentieel belang. Want wie de taal van zijn zakenpartner spreekt, bereikt meer.

We geven cursussen Spaans op maat, waarmee ingespeeld wordt op uw wensen en behoeften voor uw Spaanstalige communicatie.

Een zakelijke, toeristische of algemene cursus, meer schriftelijk of meer verbaal georiënteerde cursussen, alles is mogelijk. Het is tevens mogelijk om cursussen in-company te organiseren (voor regio midden Nederland).

In overleg met uw organisatie wordt er gezocht naar een cursusvorm, die zodanig wordt samengesteld, dat de onderwerpen goed aansluiten bij de aard en de doelstellingen van uw bedrijf.

Zo krijgt u een zo groot mogelijk profijt van de opgedane kennis van de Spaanse taal en Spaanse- en/of Zuid-Amerikaanse cultuur, waardoor het zakendoen met Spaanssprekende partners voorspoediger zal verlopen.

We bieden twee cursussen zakelijk Spaans aan die worden gegeven door een docent(e) Spaans (native) met ruime ervaring:

 

Algemene cursus: op maat – privécursus of groepsverband

(van 1 tot 8 personen met hetzelfde niveau en dezelfde doelstellingen)

Een cursus die u in staat stelt het nuttige en actuele Spaans te beheersen.

Gespecialiseerde cursus: op maat – privécursus of groepsverband

(van 1 tot 8 personen met hetzelfde niveau en dezelfde doelstelling)

Een cursus, op maat, aangepast aan uw wensen en doelstellingen, die u in staat stelt het specifieke Spaanse taalgebruik uit uw branche te leren.

Voor meer informatie of een offerte neem gerust contact met ons op.